Vind kamers

PARK café-restaurant

PARK is het café-restaurant van ons hotel en heeft een waanzinnig uitzicht op het Oosterpark. Het café-restaurant is verdeeld in een intieme zithoek, een sfeervolle bistro en een restaurant met tafellinnen. Het grote terras ligt praktisch in het Oosterpark, maar is net zo comfortabel als het binnen is. Het mediterraan geïnspireerde share dining menu is in perfecte harmonie met het groen van het stadspark. Met licht en fris uitgevoerde internationale gerechten, wijnen en dranken voor elk moment van de dag. En mocht je lekker willen blijven liggen, serveren we een deel van de kaart ook bij jou op de kamer. Bekijk ook eens de website: www.parkcafe-restaurant.nl.

BREAKFAST TIME

Doordeweeks serveren we van 7 tot 11 een uitgebreid ontbijtbuffet en in het weekend van 8 tot 11. Van een snelle espresso of vers sapje met een croissant tot een stevige start met eieren. Vers, gevarieerd en zoveel mogelijk homemade.

MENU

Met ons all-day sharing dining menu ervaar je een multiculturele smaakbeleving. We koken met eerlijke en seizoensgebonden ingrediënten, het liefst uit onze eigen moestuin.

Reserveren

Beleef het hier allemaal. Maak je verblijf bij ons compleet en kom gezellig eten bij ons nieuwe café-restaurant PARK eten en drinken. Kom spontaan langs of reserveer voor de zekerheid alvast een tafeltje.