Amsterdamse Lente Markt

Tijdens de Amsterdamse Lente Markt op 21 en 22 maart (10.00 uur – 17.00 uur) in Hotel Arena laat je je verrassen door talentvolle ontwerpers en kunstenaars, gevestigde merknamen, hippe winkels en jonge startups. Bezoek deze markt en vind jouw nieuwe lente pareltjes tussen het brede aanbod aan kleding, interieuritems, sieraden, schilderijen, boeken en beautyproducten. Klik hier voor het Facebook Event!

Diep geworteld in de Amsterdamse maatschappij willen we een thuis zijn voor de buurt, voor de locals. Alles wat we bij Hotel Arena doen, doen we om ontmoetingen mogelijk te maken. Alles wat we organiseren, organiseren we om de tijdgeest van Amsterdam te reflecteren. Deze tweedaagse markt biedt een podium aan diverse ondernemers om hun (nieuwe) collecties te showen aan het grote publiek. Allemaal afkomstig uit Amsterdam. Allemaal met een goed verhaal. Benieuwd? Lees snel verder voor een sneak peek en houd vooral het Facebook Event in de gaten voor alle overige standhouders. Groen+Akker is een nieuwe winkel voor interieur + design + gifts in de Pijp in Amsterdam.

Naast een aanbod van mooie merken zoals HAY, Vitra, ferm LIVING, Serax, Arhoj, raawii etc maken we elke twee maanden een tijdelijke presentatie i.s.m. een ontwerper, illustrator of kunstenaar. 

Groen+Akker is een plek voor inspiratie, voor het vinden van een goed cadeau en/of het kopen van iets moois voor in huis. 


Het interieur- en lifestylelabel Mañana Mañana heeft als missie om een inspirerende levensstijl en leefomgeving mogelijk te maken voor iedereen die op een esthetische en ethische wijze keuzes wil maken. Dus denk aan eigenzinnige interieur- en lifestyleaccessoires zoals geurkaarsen, prints, kaarten, keramiek en tafelwaren. Allemaal op een eerlijke manier vervaardigd. Leuk voor in huis en leuk voor de wereld.


Bougondisch Lifestyle is een affineur (verfijner) van Europese kazen en een belangrijke leverancier voor de Nederlandse en inmiddels ook buitenlandse gastronomie. Daarnaast willen ze de kaasambacht beschermen door kennis en kwaliteit over te brengen, speciale aandacht te hebben voor de kunst van het affineren en de kaasbeleving stimuleren met proeverijen, trainingen en presentaties. Benieuwd? Proef en ontdek het zelf!