Vind kamers

Hotelservices

Receptie
24 uur per dag en 7 dagen per week kan je bij ons terecht. U kunt bij ons langslopen of bellen met het interne nummer 9.

Check-out tijd
Uitchecken kan uiterlijk tot 11.30 uur. Zin om lekker uit te slapen? Later uitchecken is mogelijk op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. Hiervoor geldt wel een toeslag.

Gratis wi-fi
In alle openbare ruimtes en op alle kamers van Hotel Arena is gratis wifi beschikbaar. Bovendien is er tegen een vergoeding premium wifi beschikbaar. He t wachtwoord hiervoor kan je aanvragen bij de receptie.

Housekeeping
Onze kamer dames en heren zijn van 09:00 tot 15:00 aanwezig. Indien je na deze tijd nog service wenst, neem dan contact op met de receptie. als je een extra deken wenst of als je iets mist op de kamer, laat het ons dan ook weten.

Wasserij & stomerij
Vul het formulier dat op je kamer ligt in en geef je was én het ingevulde formulier vóór 09.00 uur af bij de receptie, dan ontvang je dezelfde dag vóór 19.00 uur de bestelling terug. Deze service is beschikbaar van maandag t/m zaterdag.

Kluisjes
Berg je waardevolle spullen op in het elektronische kluisje op de kamer, die je kunt vinden in de kledingkast. Wij kunnen helaas niet aansprakelijk worden gesteld voor de vermissing van waardevolle eigendommen die zijn achtergelaten op de kamer.

In-room service
Het menu vind je in de houten kaarthouder op het bureau. Zowel gerechten als drankjes kunnen besteld worden via het telefoonnummer: 2450 (tussen 11:00-01:00 uur). Voor het laten brengen van roomservice geldt een toeslag van €5.00.

Minibar
De minibar kan helemaal op jouw manier worden samengesteld. Je kunt hier je eigen etenswaren en drankjes in bewaren en aanvullen met lekkere take-away prducten die je kan verkrijgen bij de receptie.

PARK café-restaurant
Ons café-restaurant direct aan het Oosterpark serveert in een all day dining concept traditionele evergreens. Internationale klassiekers keren in een lichte en frisse stijl terug in hun oorspronkelijke vorm. In ontbijt, lunch en diner. Alvast reserveren? Dit kunt u doen door te bellen naar: 020 850 2400

Parkeren
Het is mogelijk uw auto bij ons in de ondergrondse garage te parkeren. Parkeren kan op basis van beschikbaarheid. Het tarief in €3.00 per uur met een maximum van €30.00 per dag. Langs de weg is parkeren €4.00 euro per uur met een dagtarief van €36.00 (betaald parkeren tussen09:00 -24:00).

Fietsen
Op je gemak een ommetje maken door het park en als een echte Amsterdammer de stad verkennen? Wij verhuren eigen Nederlandse Van Moof-fietsen. Je huurt de fiets bij de receptie van het hotel waar je ze uiteindelijk ook weer kan inleveren.

KAMERS

ETEN & DRINKEN

MEETING & EVENTS