Vind kamers

Kamers

De kracht van een goede nachtrust valt nauwelijks te overschatten. Of je nou de hele dag door de stad gewandeld, lui in (het) park gehangen, keihard gewerkt of tot diep in de nacht gedanst hebt. Word wakker in een wolk van witte lakens in onze karakteristieke kamers. Met hoge plafonds en grote ramen, schuine wanden en houten balken, eigenzinnige erkers en knusse nissen is in ons monumentale pand geen kamer hetzelfde. Maar door een ruime indeling, rustige kleuren en veel natuurlijk licht ademen alle 139 kamers dezelfde rust en sfeer.

Standard

Deze Standard zet een hoge standaard: een heerlijk King-sized bed, een woongedeelte, een badkamer met een douche en WiFi

Lees verder

Standard Duplex

De Standard Duplex double is een prachtige slip level-ruimte. De woonkamer is gelijkvloers en het bed staat op de vide.

Lees verder

Standard Courtyard

Deze ruime en lichte kamer is gelijkvloers en heeft met een tweepersoonsbed en een ruime woonkamer.

Lees verder

Village King

Deze grote en ruimtelijke kamer heeft een King-sized bed, een aparte lounge en een luxueuze badkamer.

Lees verder

PARK King

Deze royale split-level-kamer neemt en daar geweldig uitzicht over het park bij optelt? Inderdaad, een PARK King.

Lees verder

Courtyard King

Het zijn op zichzelf al fijne, grote kamers die zich perfect lenen voor een wat langer verblijf. Maar ze hebben een hele grote bonus: toegang tot een eigen tuin.

Lees verder

City suite

Onze City Suites doen er zowel qua ruimte als qua luxe een schepje bovenop.De kamers hebben een bijzondere vorm, hoge plafonds, grote ramen en waanzinnig uitzicht.

Lees verder

PARK Suite

Ramen van de vloer tot het plafond aan twee zijden van de kamer, die je grandioos uitzicht geven over het park en de stad. Zeeën van ruimte, verdeeld over twee verdiepingen.

Lees verder

Courtyard Suite

Door de grote ruimte en de heerlijke badkamer, is de Courtyard Suite perfect voor wie iets te vieren heeft of een langer en zeer comfortabel verblijf.

Lees verder

Villa Suite

Deze kamer zit boven in de Villa, die los staat van de rest van het hotel. Hierdoor heb je alle voordelen van het hotel, plus het gevoel van je eigen appartement.

Lees verder