Vind kamers

Kamers

De kracht van een goede nachtrust valt nauwelijks te overschatten. Of je nou de hele dag door de stad gewandeld, lui in (het) Park gehangen, keihard gewerkt of tot diep in de nacht gedanst hebt. Word wakker in een wolk van witte lakens in onze Standard, Large of X-Large kamers. Met hoge plafonds en grote ramen, schuine wanden en houten balken, eigenzinnige erkers en knusse nissen is in ons monumentale pand geen kamer hetzelfde. Maar door een ruime indeling, rustige kleuren en veel natuurlijk licht ademen alle 116 kamers dezelfde rust en sfeer.

Standard room

Onze Standard zet een hoge standaard: een heerlijk tweepersoons- of twin bed, een zithoek met bank en werktafel en een badkamer met alles wat je nodig hebt. In twee bijzonder varianten.

Large

Graag iets meer ruimte? Met ten minste 25 vierkante meter zijn onze Large rooms lekker ruim en comfortabel. Ideaal voor een wat langer verblijf in Amsterdam. De kamer is er in drie uitvoeringen.

X-Large

Onze X-Large kamers doen er zowel qua ruimte als qua luxe een schepje bovenop. De kamers hebben een bijzondere vorm, hoge plafonds, grote ramen en waanzinnig uitzicht.