Vind kamers

PARK café-restaurant

PARK is het café-restaurant van ons hotel en heeft een waanzinnig uitzicht op het Oosterpark. Het café-restaurant is verdeeld in een intieme zithoek, een sfeervolle bistro en een restaurant met tafellinnen. Het grote terras ligt praktisch in het Oosterpark, maar is net zo comfortabel als het binnen is. Zo speelt PARK met de grenzen van binnen en buiten, en heeft plek voor elk moment. Voor ontbijt, brunch, lunch en diner. Van mooie gerechten en speciale wijnen tot fijne cocktails, huisgemaakte limonades en goede koffie. En mocht je lekker willen blijven liggen, serveren we een deel van de kaart ook bij jou op de kamer. Bekijk ook eens de website: www.parkcafe-restaurant.nl.

Breakfast time

Van 7 tot 11 serveren we een uitgebreid ontbijtbuffet. Van een snelle espresso of vers sapje met een croissant tot een stevige start met eieren of pannenkoeken. Vers, gevarieerd en zoveel mogelijk homemade.

Daily menu

Bij Park eet en drink je evergreens: tijdloze favorieten en moderne klassiekers. We koken internationale gerechten zoals ze bedoeld zijn. Eten waarover goed is nagedacht en waarin je altijd wel trek hebt. Eerlijk en seizoensgebonden.

Reserveren

Beleef het hier allemaal. Maak je verblijf bij ons compleet en kom gezellig eten bij ons nieuwe café-restaurant PARK eten en drinken. Kom spontaan langs of reserveer voor de zekerheid alvast een tafeltje.