Vind kamers

Meeting & Events

Hotel Arena heeft verschillende bijzondere ruimtes beschikbaar voor grote evenementen en kleine gelegenheden. We hebben ons historische pand flink verbouwd. Hierdoor hebben we naast prachtige monumentale ruimtes ook strak ontworpen nieuwe vertrekken met een flexibele indeling en een creatieve vibe. De meeste liggen bovendien direct aan het park. We hebben de luxe dat ons café-restaurant PARK een aparte banqueting-keuken heeft. Daardoor komt de catering altijd uit eigen keuken. Al onze ruimtes zijn beschikbaar voor zakelijk en particulier verhuur. We denken graag met je mee over de beste plek en invulling van jouw evenement. Nieuwsgierig? Je kan ons altijd bellen via (0)20 850 2408 of een mailtje sturen naar events@hotelarena.nl.

Studio's

Onze gloednieuwe studio’s zijn modern en flexibele ruimtes. De glazen wanden zorgen voor lekker veel daglicht. Veel daarvan zijn schuifwanden, waardoor we de grootte en indeling heel makkelijk kunnen aanpassen aan jouw evenenement. Van een presentaties en vergaderingen tot een intiem concert of documentaire-vertoning

Lees verder

Aanvraag doen

We hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor grote evenementen en kleine gelegenheden. Naast prachtige monumentale ruimtes hebben we ook strak ontworpen nieuwe vertrekken met een flexibele indeling en een creatieve vibe. De meeste liggen bovendien direct aan het park. Nieuwsgierig? Neem hieronder vrijblijvend contact op.

Aanvraagforumulier

Kapel

De Kapel is het pronkstuk en het middelpunt van Hotel Arena. Sinds kort zijn de oorspronkelijke gebrandschilderde ramen op de begane grond weer tevoorschijn gehaald. Hierdoor valt het daglicht er schitterend door naar binnen en is de Kapel nu ook perfect voor evenementen overdag.

Lees verder